Project Résidence Esplanade – Michael Godmer studio

This project is the first phase of a major renovation by Michael Godmer studio of this single-family home in the heart of Mile-End The home of a young professional who collects original furniture and works of art. This collaboration was born under the theme of seduction and softness. The mandate was to create an all-new interior signature for this home that had undergone an extensive developer renovation.

without having to worry about preserving the original stamp.

The graphic arc of the curved glass doors opens up to every room on the floor. The built-in furniture is placed and slides into the space under the refinement of the details, which leave no room for chance. Project in collaboration with il Fabrique, it was essential for us that each piece was treated as an object formed by the craftsman. White oak, flutex glass, caning and lime paint from Pure & Original in the colour Ashes, the materiality is presented in a variation of beiges, reminiscent of the soft winter light of our first encounters in the field.

 

Share this article