Aanmelden workshop

In deze workshop wordt uitgelegd hoe je Marrakech Walls kunt aanbrengen. In ongeveer 2,5 uur tijd maak je kennis met het product en alle stappen van het aanbrengen.
Natuurlijk ga je zelf ook aan de slag! Na de workshop ga je vol inspiratie, met een nieuwe skill en 1 of 2 zelfgemaakte stalen naar huis.

Inclusief:

Materialen
Hapje en een drankje
Goodiebag

De kosten voor deze workshop zijn inclusief interieur / kleuradvies t.w.v. een uur na deelname van de workshop of op later tijdstip bij de klant thuis (binnen 30 km van Interieur Conceptstore in Rotterdam) of in de winkel op afspraak.

Locatie: Interieur Conceptstore Rotterdam
Datum: Vrijdag 13 december 2024
Tijd: 10:00 uur – 12:30 uur

Meld je hier aan

Deze workshop gaat door onder voorbehoud van een minimum aantal aanmeldingen. Mocht dit aantal niet behaald zijn, krijg je uiterlijk 4 dagen voor de workshop bericht van ons en zal het bedrag volledig teruggestort worden.

Instructeur Lotte Bastiaanse

Lotte Bastiaanse is in het dagelijks leven schilder met inmiddels 10 jaar ervaring. Het liefste werkt zij met minerale en duurzame producten zoals de verven van Pure & Original. Het leukste aan haar werk vindt zij het uitproberen van speciale afwerkingen en technieken zoals bijvoorbeeld de Marrakech Walls, Fresco kalkverf en de nieuwe Elements Collection.

Lotte zal de workshops bij Interieur Conceptstore in Rotterdam leiden en leert je de techniek eigen te maken. Dit doet zij door middel van een korte demonstratie van het aanbrengen van de Marrakech Walls zelf, waarna ze jou tips en tricks kan geven terwijl je zelf aan de slag gaat en tijd heeft om jouw vragen te beantwoorden. Op deze manier kun je thuis zelf ook zo’n prachtige Marrakech Walls muur creëren.

 

Lotte Bastiaense workshop Interieur Conceptstore
Workshop Marrakech Walls

Aanmelden workshop Marrakech Walls Interieur Conceptstore Rotterdam 13 december 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Er kan 1 aanmelding per formulier gedaan worden, wil je je met meerdere personen aanmelden? Vul dan het formulier in per persoon. Bij no show kan er geen aanspraak gemaakt worden op retour van de kosten.
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa, Maestro